PVC Vloeren
Ademt sfeer en is gemakkelijk in onderhoud. Wel de lusten maar niet de lasten. Wij verkopen en leggen PVC planken met de uitstraling van een houten vloer, die onderhoudsarm is. De planken zijn leverbaar in vele soorten houtkleuren die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Het reliŽf, de noesten en kleur, met en zonder V-groef of gelegd met een accentbies, ademen ze de sfeer van een authentieke houtenvloer, maar zijn goedkoper en makkelijker in onderhoud. Het grote voordeel. Ze zijn bijna in het hele huis toepasbaar, ook natte ruimtes. Vloerverwarming? Geen probleem, dit product geleid de warmte perfect en is door zijn geringe dikte dus uitermate geschikt. Heeft U nu plavuizen liggen met vloerverwarming?

Wilt U iets anders, maar ziet U er tegen op om de plavuizen er uit te halen. Ook geen probleem. Wij egaliseren U vloer en leggen er een PVC plak overheen. Zo blijft U toch genieten van een lekker warme vloer. Heeft U een woning waar de vloeren van hout zijn?
Wij hebben een perfecte ondervloer waar wij deze mee uitvlakken als oplossing. Deze ondervloer egaliseerd de vloer niet alleen, maar isoleerd hem tevens, dus geen last meer van optrekkende koude.

Appartement (verplichte demping 10 Decibel)
Ook hiervoor is een ondervloer die 12 DB dempt. Met deze ondervloer voldoet U aan alle eisen die gesteld worden wat demping betreft.
U krijgt hier een certificaat bij. Vaak verlangt door de vereniging van eigenaren. Nog vragen, bel rustig even