Gordijnen
Vitrage en overgordrijnen, vouw-en paneelgordijnen.
Ado, Kobè, Wood & Washi, Lethem & Vergeer.

De foto's hierboven laten een aantal van de vele mogelijkheden zien van combinaties van kleur en/of motief. Zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld draperieŽn, kappen (gelakt, hout, bekleed) en een traditioneel railsysteem. Er is een keuze uit ruim zeshonderd verschillende overgordijnstoffen en dan nog wel in diverse kleuren. Hierdoor is het dan ook zo belangrijk om goed geadviseerd te worden bij het maken van uw keuze. stof. Voor de in betweens is de (indirecte) verlichting van belang. Ook hier kunnen tijdig adviezen voor worden uitgebracht voor een eventuele verbouwing.

Vouwgordijnen:De rail van vouwgordijnen is van gemoffeld aluminium (wit), met klittenband en voorzien van witte eindkappen. Eveneens uit gemoffeld aluminium is de buis die voorzien is van wikkelspoelen met koordclips waaraan wit koord wordt bevestigd. Het kettingsysteem is makkelijk te bedienen door de eindeloze ketting die door het beweegbare, aan de buitenkant (links en rechts) bevestigde mechanisme loopt. Het wassen van het vouwgordijn is zeer eenvoudig doordat de koorden aan het vouwgordijn blijven zitten d.m.v. snoerclips in de wikkelspoelen en kunnen gedemonteerd worden.

Paneelgordijn: Een nieuwe trend onder de raambekledingsproducten zijn de paneelgordijnen. Een paneelgordijn bestaat uit een aantal strak hangende verticale banen stof. Iedere baan loopt in een eigen spoor van de uit meerdere sporen samengestelde rails. Het karakter en de functie van het paneelgordijn worden mede bepaald door de uitgekozen gordijnstof. Het gehele scala van transparant tot verduisterend kan worden toegepast. Het gebruik van gedessineerde stoffen en het combineren van panelen met verschillende stoffen kunnen extra decoratieve elementen aan de paneelgordijnen toevoegen.

Onderhoud railsystemen: Een keer per jaar de rail schoonmaken en met een weinig siliconen olie/spray behandelen dan schuift het gordijn weer alsof er een nieuwe rail is gemonteerd.

Omgerealiseerd werk te bekijken nodigen wij u hierbij uit een kijkje te komen nemen.